Γραφείο

Το γραφείο μας

Tο γραφείο, ιδρύθηκε το 2013, από την Ειρήνη Λύρα και λειτουργεί σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο στο Γαλάτσι επί της οδού Νάξου 24.

Η Ειρήνη είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Πειραιά του Τμήματος Λογιστικής και κατέχει σήμερα Άδεια Λογιστή Α΄ Ταξης.  Έχει πολυετή εμπειρία και υποστηρίζει λογιστικά – φοροτεχνικά,  τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, εμπορικές εταιρείες, τουριστικές επιχειρήσεις, Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς καθώς και πάσης φύσεως φορολογικά θέματα που μπορούν να απασχολούν κάθε φορολογούμενο.

Το γραφείο στελεχώνεται πέρα από την Ειρήνη, η οποία συνεργάζεται προσωπικά με όλους τους πελάτες, με εσωτερικούς συνεργάτες για την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των φορολογικών υποθέσεων. Επίσης, χρησιμοποιεί ευρύτατο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών από  επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων,  με την βοήθεια των οποίων παρέχονται υψηλού επιπέδου διευρυμένες υπηρεσίες, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και πάντα με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.Εγγραφείτε τώρα